Priča Fratelli restorana

Lociran u centru grada Gospića, glavnog grada Ličko-senjske županije, Fratelli (talijanski "braća") je nastao kao plod mašte Karla i Davora Rukavine koji su imali viziju, volju i želju pratiti obiteljske ugostiteljske stope te pokrenuti vlastiti ugostiteljski posao, ali ovog puta dovesti ga na potpuno novu i bolju razinu.

Želite pojesti nešto ukusno? Restoran Fratelli poslužuje jela kao što su razne pizze, sočni burgeri, ukusna jela s roštilja, riblja jela te kao šećer na kraju, palačinke raznih popularnih okusa kao Oreo, Bueno, Kit-Kat.

Fratelli na raspolaganju nudi izbor između 6 udobnih i opremljenih apartmana uz brzu povezanost s internetom putem WI-FI mreže. Objekt je pozicioniran u centru grada Gospića što olakšava posjećivanje različitih destinacija u blizini grada Gospića.

Lokacije blizu restorana Fratelli

Muzej Lika sa stalnim postavom etnografije nalazi se u posebnoj tradicijskoj kući.

Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu gdje se nalazi rodna kuća svjetski poznatog znanstvenika Nikole Tesle, replika objekta ispitne stanice iz Colorado Springsa, Teslina turbina u potoku Vagancu i prototip broda na daljinsko upravljanje koji je Tesla napravio 1898.

Rizvan Citypustolovno-izletnički centar u podvelebitskom selu Rizvanuša, programi team buildinga, poticajni programi, šumski adrenalinski park.